Dansk Folkeparti

Dansk FolkepartiDansk Folkeparti er et dansk politisk parti, med Pia Kjærsgaard i spidsen. Partiet er kendt for sin stramme udlændingepolitik, afstand til EU, samt sin ældrepolitik. Dansk Folkeparti har siden 2001 været støtteparti for VKO regeringen.
Oversigt:

Integration: Den vellykkede stramme udlændingepolitik som Dansk Folkeparti siden 2001 har ført, skal fortsættes, så sammenhængskraften i samfundet fortsat kan bibeholdes. Integrationen skal blandt andet via sprogundervisning sikre, at indvandrer indgår i det danske samfund, på lige vilkår med resten af befolkningen

Skat: Dansk Folkeparti ønsker ikke skattelettelser for en hver pris – der skal ikke gives skattelettelser på bekostning af velfærd. Dog skal der løbende kigges på mulighederne for effektivisering, da det er vigtigt i en tid med øget internationalisering, at skatten ikke er højere end nødvendigt.

Velfærd: Det er nødvendigt, at føre en stram integrationspolitik, for at undgå at det danske velfærdssystem udnyttes. Der skal nemlig stadig være råd til de velfærdsydelser som vi kender i dag, blandt andet inden for sundheds- og plejesektoren.

Miljø: Mennesket må ikke forstyre naturens ballance, hvilket skal opnås gennem internationalt samarbejde, hvor de store industrilande også inddraget i den globale klimapolitik. Vi skal desuden være opmærksomme på de stoffer og kemikalier som vi benytterc til dagligt, for at sikre os at de ikke har skadelig virkning på os.

Undervisning: Undervisning og forskning er nøgleordet, når vi snakker en sikring af Danmarks fremtid. Morgensang skal indføres i folkeskolerne, samt disiplinen forbedres.

Sponsorerede links