De Konservative

Det Konservative FolkepartiDet konservative folkeparti, eller i daglig tale de konservative er et dansk politisk parti, baseret på liberalkonservatisme. De konservative har siden 2001 været regeringsparti, i VKO regeringen.

Oversigt:

Integration: Udlændinge skal integreres, så de bliver en aktiv ressource for samfundet, hvilket skal ske gennem uddannelse og arbejde. Det er nødvendigt at danske værdier såsom demokrati og ligestilling accepteres af indvandrerne, på samme måde som at det er vigtigt at kunne det danske sprog.

Skat: Det skal betale sig at kunne arbjede, og derfor er de konservatives vision at skatten maksimalt skal være på 50% af den sidst tjente krone. En lavere skat, skulle dermed meget gerne øge danskernes lyst til at arbejde, og på den måde skaffe flere skattekroner i sidste ende, til velfærd.

Velfærd: God uddannelse og lave skatter, skal sikre at der også er råd til at opretholde, samt forbedre velfærdssamfundet i fremtiden.

Miljø: Danmark har aldrig benyttet sig af grøn energi, i samme grad som vi gør i øjeblikket. De konservative ønsker, at fortsætte med at satse på grøn energi, både for klimaet og miljøets skyld. Vedvarende energikilder skal i 2011 dække 20% af vores energiforbrug. Desuden skal der satses på en række konkrete områder, som vil gavne miljøet. En af dem er en cykelpulje, der skal få flere borgere i Danmark til at benytte cyklen.

Undervisning: Uddannelse er nøgleordet hvis vi vil bibeholde vores velfærdssamfund. Folkeskolen skal forbedres, så den ikke bliver valgt fra af forældrene, grundet manglende faglighed. De konservative er tilhængere af SU (statens uddannelsesstøtte), men mener at det er tid til en række mindre ændringer. En af dem, er blandt andet at fribeløbet skal hæves, så de studerende får mulighed for at tjene mere uden at blive modtegnet i SU.

Andre nyttige sider:

Lene Espersen

Sponsorerede links