Efterlønsultimatum fra Lars Løkke

Af redaktionen den 10. april 2011 under Ikke kategoriseret | Vær den første til at skrive en kommentar

Statsminister Lars Løkke Rasmussen fra regeringspariet Venstre, valgte i dag at stille et ultimatum.Ultimatummet fra Løkke går i korte træk ud på, at der skal gennemføres en efterlønsreform, eller alternativt udskrives folketingsvalg.

Udmeldingen bliver ikke vel mødt hos Dansk Folkeparti, da en sådan reform vil ramme partiets kernevælgere hårdt. Flere gange tidligere, har partiet med Pia Kjærsgaard i spidsten, måtte sluge en del politiske kameler, og har i den forbindelse fået politisk kompensation i form at stramninger på integrationspolitikken.

Dette folketingsvalg er dog en del anderledes end de sidste, grundet at det for alvor er begyndt at gå op for danskerne, hvor vigtigt det er at føre en ansvarlig økonomisk politik. Dermed vil der med stor sandsynlighed være mere fokus på økonomi ved dette års valg, frem for integrationspolitik. Med andre ord står Dansk Folkeparti i et stort dilemma. Skal de sluge kamelen og dermed gå imod deres egne kernevælgere, eller skal de holde fast, hvilket vil resultere i at der udskrives valg, med stor sandsynlighed for en sejr til rød blok.

Giv din mening til kende